MasterclassMasterclass in 1 middag meester over je mindset en gewoontes


Haal nog meer uit deze zomer met deze luxe masterclass.

Speciaal voor mensen die zich verantwoordelijk voelen voor de ervaring van het leven!

Jij bent net als iedereen in staat om je eigen overtuigingen, stemmingen en gewoontes te veranderen. Dat kun je nu al, wellicht weet je alleen nog niet hoe, of vertel je jezelf dat je dit niet kunt of dat het afhankelijk is van iets anders. Hoe gaaf zou het zijn als je in staat bent om je eigen stemming te veranderen op momenten dat jij dat nodig vindt? Hoe zou het voelen als je een angstige stemming die je op je plek houdt kan omzetten in een stemming die je helpt om actie te ondernemen?

Tijdens deze masterclass leer je dingen die je niet zo snel op school zult leren, maar wel enorm helpend zijn voor de volgende stap, fase of misschien wel je doorbraak! Het heeft mij 10 jaar gekost om overbodige informatie weg te laten en alleen de meest effectieve en eenvoudige stappen over te houden die tot verandering leiden. Een heleboel boeken, seminars, opleidingen, zelfreflecties en vooral leermomenten verder gun ik jou dezelfde magistrale inzichten, maar wel in een veel kortere tijd. Zodat je er nog meer profijt van kunt hebben.

Wat je leert in deze masterclass kun je zowel thuis als op het werk toepassen! 

Deze masterclass bestaat uit twee delen:

  • Meester over je mindset
  • Meester over je gewoontes

Je zult zowel dingen zien, horen, ervaren alswel in een veilige omgeving zelf doen! Want zonder actie is het onmogelijk te veranderen. 

Na deze inspirerende middag weet jij hoe je brein werkt i.r.t. veranderen en weet je hoe je focus en gedachten kunt veranderen en in een vermogende stemming kunt komen. Je leert om een stemming als angst om te buigen tot motivator.

Daarnaast weet je dat 95% van je gedrag onbewust gedrag is en hoe je deze gewoontes kunt ombuigen tot effectieve gewoontes.

Je krijgt dus slimme tips en gaat daadwerkelijk zelf aan de slag om meester te worden over je eigen mindset en gewoontes.

Investering: €59,95 Early Bird tot 1 juli, daarna €69,95 (incl. BTW, excl. €4,95 verwerkingskosten).

Gun jezelf de volgende stap en koop vandaag een ticket!

Early Bird Ticket (€59,95)
Normaal Ticket (€69,95)

Ticket boeken

04 september 2019, 13:00 - 17:30 (GMT +01:00 Amsterdam)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Parkstad (Limburg), exacte locatie volgt z.s.m.